Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ansamblu de Vile Domnesti Sarbi 2
99500 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vanzare Case/Vile, in zona Domnesti.

Descriere: Vila construita din caramida poroterm, tabla Lindab, termopan Trocal(5 camere).

Fundatia este continua sapata la 1 metru adancime. Izolatie intre placa si podea, izolatie intre placa de la etaj si etaj, pod izolat. Finisaje de cea mai buna calitate (vopsea texturata). Constructia este realizata cu bare de fier fi 8 -12 tije (17 cm) sambure, iar la stalp 4 bare fi 16 dublat cu 8 bare fi12.

Placile sunt realizate cu fier beton fi 10 si calareti fi 12 ( toate barele de fier sunt numai PC - striat). Vila are 2 terase si 1 balcon.

Exista si posibilitatea de particularizare a imobilului conform dorintelor clientului. Vila este disponibila la semigata ( unde sunt incluse toate utilitatile ) la pretul de 99.500 euro. Transformator propriu de curent, gaze, curent , put cu hidrofor, fosa septica ecologica, CONTRACT INDIVIDUAL LA GAZE SI CURENT.

* Suprafata totala teren: 450-550
* Suprafata construita: 300
* Suprafata utila: 260
* Amprenta casei: 117
* Etaje: 1
* Dormitoare: 4
* Bai: 2
* Impartire pe etaje: parter- living , bucatarie, baie, dormitor, hol etaj - 3 dormitoare , baie, hol mansarda - Open Space
* Anul constructiei: 2008

In apropiere:
* Gradinita
* Hypermarket
* Lac
* Scoala
* Soseaua de centura
* Statie autobuz/troleibuz

# Imprejurimi: Investitorul a creat un cartier intreg unde a tras curent si gaze, in prezent exista un drum de servitute bituminat dar IN VIITORUL FOARTE APROPIAT drumurile vor fi si asfaltate. In apropiere se afla soseaua de centura (Prelungirea Ghencea). In apropiere sunt construite foarte multe vile, zona este linistita cu multa verdeata
# Supermarket: Metro, Praktiker
# Scoala: Domnesti
# Gradinita: Domnesti
# Autostrada: A1 Bucuresti-Pitesti
# Centura: Ghencea.
Din Gura in Gura